Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 nov. 10:51
Cannondale Treadwell EQ Remixte 2020
10 399 kr
Beskrivning
Cannondale Treadwell EQ är en het nyhet för 2020! En riktigt rolig hybrid cruiser med skön sittställning och hög komfort. Utrustad med ordentliga skärmar, rejäla däck för hög komfort och en snygg pakethållare i trä. Singeldrev fram och 9 delat Shimano bak. Cykeln är även utrustad med en Cannondale hjulsensor som skickar information om din aktivitet och cykel till din smartphone. Vi har både Treadwell EQ samt Treadwell EQ Remixte (lågt insteg) 2020 i storlek L i lager. Finansieringsförslag: 513 kr månaden i 24 månader, räntefritt. Välkommen in till oss på Kryddstigen 23 i Gävle för att få veta mer.
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
Biketown - Gävle
Hos oss hittar du hela Yamahas sortiment av fordon, motorcyklar (MC), ATV, fyrhjulingar, snöskoter, mopeder, båtmotorer, vattenskotrar. Dessutom säljer vi Buster & Yamarin båtar. Vi har en auktoriserad Yamaha verkstad där vi servar och reparerar alla Yamaha produkter. Vi har dessutom en stor cykelbutik där vi säljer cyklar av välkända märken så som Crescent, Monark, Cannondale, Bianchi, Cube med flera. I vår cykelverkstad servar och reparerar vi alla typer av cyklar. Vi erbjuder förmånlig finansiering. Välkommen in till oss!
Mer information hittar du på http://www.biketownmotor.se