Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 10:24
Camso Bandsats R4S ATV
29 900 kr
Beskrivning
Camso Bandsats R4S ATV Mer tillgänglighet för mindre maskiner 300cc-500cc Den helt nya ATV R4S. En året runt ATV bandsats designad för nöje! Oavsett när du vill använda den- isfiske, jakt, jordbruk, ta dig till stugan är ATV R4S den perfekta bandsatsen som tar dig till plaster oavsett underlag du inte nått tidigare. En helt ny modell som riktar sej till maskiner upp till 500cc, lättare ram, lättare band för att få det gå smidigt med mindre kubik. Finns till dom flesta vanliga förekommande maskiner. Var noga med att ange rätt maskin så vi kan få fram rätt saker, är du osäker så ring till oss! Vi har stor erfarenhet av bandsatser och bygger även om satser för att passa maskiner som inte finns med i listorna. Vi skickar över hela sverige!
Säljes av
ATV Vision Nordic AB
ATV Vision Nordic ABBesök vår butikssidawww.atvvision.se
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
ATV Vision Nordic AB
Vi har ett stort utbud gällande reservdelar och tillbehör och detta till oftast väldigt snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vår Butik/lager ligger i Hälsingland. Samarbetet med Klarna erbjuder dig som kund flera olika säkra betalningsalternativ och trygga leveranser via Posten och DHL.
Mer information hittar du på http://www.atvvision.se