Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 10:23
Camso Bandsats 4S1 UTV
58 900 kr
Beskrivning
Camso Bandsats 4S1 UTV En året runt bandsats designad för nöje! Oavsett när du vill använda den- isfiske, jakt, jordbruk, ta dig till stugan är 4S1 den perfekta bandsatsen som tar dig till plaster oavsett underlag du inte nått tidigare. Var noga med att ange rätt maskin så vi kan få fram rätt saker, är du osäker så ring till oss! Vi har stor erfarenhet av bandsatser och bygger även om satser för att passa maskiner som inte finns med i listorna. Finns till dom flesta vanliga förekommande maskiner. Vi skickar till hela sverige!
Säljes av
ATV Vision Nordic AB
ATV Vision Nordic ABBesök vår butikssidawww.atvvision.se
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
ATV Vision Nordic AB
Vi har ett stort utbud gällande reservdelar och tillbehör och detta till oftast väldigt snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vår Butik/lager ligger i Hälsingland. Samarbetet med Klarna erbjuder dig som kund flera olika säkra betalningsalternativ och trygga leveranser via Posten och DHL.
Mer information hittar du på http://www.atvvision.se