Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 mars 10:40

Bastutunna komplett färdigbyggd

29 999 kr
Beskrivning
Designen och utformningen på vår Bastutunna tog form 2015 och finns sedan dess i ett hundratal exemplar över hela landet. Den är prisvärd, lättplacerad och rejäl samt erbjuder riktigt varma bastubad! Bastutunnan utgår från en standardmodell som beskrivs nedan, den innehåller allt du behöver för att kunna basta på leveransdagen. Önskar du göra din bastu mer personlig, kika på vanliga tillval nedan. - 200cm i diameter - 45mm grantimmer som stomme - Shingeltak - Glasdörr - Harvia m2 kamin eller Harvia kr60 elkamin - Målad Vanliga tillval: Fönster Belysning Kärnfurugolv Extra stor 220cm Många av våra kunder vill ha en bastu som även går att duscha i, en så kallad finsk sommarbastu. Så behöver man ha ett golv som klarar av mycket vatten och med springor mellan brädorna. Vi monterar då i ett golv av kärnfuru, det är motståndskraftigt, naturligt impregnerat och giftfritt! Tryckimpregnerat trä är helt tabu i en bastu! Bor ni i ett tätbebyggt område där rök från en vedeldad kamin inte är ett alternativ eller om ni uppskattar enkelheten med el, kan vi även erbjuda bastu med elkamin. Pris 32.999kr med vedkamin 29.999kr med elkamin
Om företaget
Våra Bastutunnor pryder flertalet trädgårdar och tomter, öar och berg. Vår målsättning är att du ska kunna njuta av ett bastubad på leveransdagen, vi levererar endast kompletta färdigbyggda bastutunnor.
Säljes av
Bastumajoren
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.

Andra har även tittat på