Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 apr. 08:27

Vindsikt för Grus&Berg, avfall och biomassa (hyr eller köp)

Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Vindsikt utvecklad av Norditek AB för att kunna separera lättare material från tyngre. Avskilj sten från städbark, oförbränt material från slagg, papper och plast från krossat verksamhetsavfall är några av användningsområdena för denna vinsiktsikt. Kan dockas till alla typer av siktar med stackläggare. Med denna vindsikt kan ni komplettera ert sorteringsverk med att även kunna sortera på densitet. Exempel på sorteringar: Sten från städbark. Papper och plast från returträ. Sten, betong och tegel från industrisopor. Papper och plast från utsorterad metall. Rötter ur natursten Returträ ur byggavfall Gipspapper ut gips Norditek har många olika typer av lösningar vad det gäller sortering, krossning eller annan separering. Ni är alltid välkomna att kontakta oss för råd kring ditt material. Norditek finns i Göteborg och Umeå men maskinerna är utspridda över hela landet.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Norditek AB
Norditek har över 400 st sålda maskiner i Sverige, varav c:a 50 % är placerade inom grus och berg och 50 % inom återvinningsektorn. Vi har alltid gott om reservdelar, maskiner och idéer, så tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp. Vi utgår från Umeå och Göteborg men har maskiner från Kiruna till Malmö.
Mer information hittar du på http://www.norditek.se/

Fler annonser från Norditek AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer