Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 apr. 16:32

Viarelli Hunter - 150 cc ATV

24 990 kr
Beskrivning
Beställ på telefon 010-4056010 eller direkt på vår hemsida www.motorsweden.se Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar Vi erbjuder räntefri delbetalning samt faktura! HUNTER ATV® använder sig av en nyutvecklad 4-takts motor på 150cc, erkänd för sin driftsäkerhet och sina kraftfulla egenskaper. Med hela 6,8 kW motoreffekt och 9.8 Nm i vridmoment ger den luftkylda 4-taktsmotorn nog med kraft i alla lägen och för att klara branta backar, olidlig terräng och ge maximal körglädje samtidigt som den har en acceptabelt låg bränsleförbrukning. Elstarten och automatchoken gör att startproceduren enkel. HUNTER ATV® är utrustad med en fotkick som används om batteriet tömts av misstag. Avgassystemet är snyggt integrerat under sadeln, ur vägen för uppstickande stockar och stenar. Systemet ger ett härligt tungt ljud utan att uppfattas som störande. Transmission HUNTER ATV® är utrustad med en tålig CVT automatlåda av modernaste typ vilket uppskattas av många förare då den ger smidiga köregenskaper, bra bottendrag och segdragningsegenskaper som uppskattas mycket i dålig terräng och vid tung last. Bromsar HUNTER ATV® använder sig av överdimensionerade ventilerade bromsskivor och enkelkolvsok både fram och bak, kraftfulla nog att ge maximal bromseffekt även under extremt våta, smutsiga och kalla förhållanden. Komplettera med ledbelysningsramp, backspeglar, handtagsskydd, ryggstöd, plogpaket, vinsch eller tippbara släpkärra.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
MotorSweden
Beställ på telefon 010-405 60 10 eller direkt i vår webbshop på www.motorsweden.se Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar. Beställ mot faktura och få upp till 30 dagars kredit helt utan avgifter eller dela upp din betalning räntefritt i 12 månader. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisändringar.

Fler annonser från MotorSweden

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer