Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 okt. 17:52
Värmefördelningsplåtar
30 kr
Beskrivning
Bevisabs värmeplåtar är tillverkade i Norge, finns i flera modeller och kostar från 30:- inkl. moms Golvvärmeplåt för spårade spånskivor, passar till 17/16 mm slang. Mått: 1150x180x0,5 mm Golvvärmeplåt för glespanel, passar till 20 mm slang. Mått: 1150x280x0,5 mm Golvvärmeplåt för bjälklag, passar till 20 mm slang. Mått: 1150X590x0,5 mm Länk till sida för fler prisexempel: https://billigtvvs.se/vattenburen-golvvarme/golvvarmeprodukter/golvvarmeplat/?utm_source=Blocket&utm_campaign=offert_golvvarmeplat Vi har även produkter som golvvärmeslang, fördelare, kopplingar, spårade spånskivor och mycket mer! Beställ kostnadsfri offert på komplett golvvärmesystem: https://billigtvvs.se/offertforfragan/golvvarme/?utm_source=Blocket&utm_campaign=offert_offertforfragan%2Fgolvvarme_golvvarmeplat Våra tekniker hjälper dig med allt från teknikfrågor till CAD-ritning för golvvärme! Välkommen till oss på www.billigtvvs.se Vi har det mesta inom Golvvärme, Vvs och El.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Billigt EL & VVS i Sverige AB BEVISAB
På billigtvvs.se hittar du det mesta inom golvvärme, VVS, El och detta till ett riktigt bra pris! Välkommen in och handla.