Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 apr. 09:06

Välrenommerad delikatessbutik på Linnégatan i Göteborg

Beskrivning
Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva en välrenommerad delikatessbutik på bästa A-läge på Linnégatan i Göteborg. Utvecklingsmöjligheterna är stora då en mängd olika produkter och tjänster kan adderas till befintlig verksamhet. Butiken har ökat sin omsättning under pandemin då deli-varor blivit ett naturligt alternativ till restaurangbesök. Om detta låter intressant kontakta Företagsmäklare Jan Lundgren på 070-813 29 27 eller jan.lundgren@tactic.se Sekretessavtal krävs för att kunna ta del av mer information.
Säljes av
TACTIC Företagsförmedling AB
Besök vår butikssidawww.tactic.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
TACTIC Företagsförmedling AB
TACTIC Företagsförmedling är en av Sveriges ledande företagsmäklare. Vi medverkar vid försäljningar och köp av företag samt vid företagsvärderingar i hela Sverige från Luleå till Malmö. Vi är det självklara valet när du ska sälja, köpa eller värdera ditt företag! Kontakta din närmaste företagsmäklare på www.tactic.se
Mer information hittar du på http://www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer