Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 okt. 15:27
Uthyres Borrvagn Atlas/ Epiroc FlexiROC T15
Beskrivning
FlexiROC T15 R är den minsta hydrauliska borriggen med topphammare från Atlas Copco / Epiroc. Den är idealisk för mindre anläggningsarbeten, bergförstärkning, stensprängning och användning i stenbrytningsindustrin. Det är en fyrhjulig och midjestyrd rigg med full radiostyrning. FlexiROC T15 R är lätt att transportera, väger under 3 ton och har små transportmått. Riggen kan till exempel används vid fundamentborrning, dikesgrävning, stensprängning/-spräckning osv. Vi kan ordna snabb och flexibel frakt till hela landet men det går självklart även bra att lösa transporten själva. För mer information, tekniska specifikationer och vår övriga bergborrutrustning, följ länken nedan. Du kan också läsa mer om våra övriga annonser i vår Blocketbutik eller på vår hemsida www.kendrill.se. Vi har borriggarna i våra fulldepåer i Stockholm och Göteborg. Borrigg, Epiroc, Atlas Copco, sprängning, spräckning, bergborrning, darda, borrvagn
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Kendrill AB
Vi hyr ut utrustning för anläggning, rivning, bergborrning och spräckning. I dagsläget har vi fulldepå i Stockholm och Göteborg men vi kan transportera maskiner över hela landet. Vi erbjuder även försäljning på tillbehör, reservdelar och i vissa fall nya maskiner. Titta gärna på våra andra annonser på butikssidan. Saknar ni något som borde tillhöra vårt sortiment och som ni gärna skulle hyra? Tveka inte på att höra av er så kan det strax vara verklighet.
Mer information hittar du på http://www.kendrill.se