Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 11:53
Underhållsfria förråd 9-12m2 *Fri Frakt
4 995 kr
Beskrivning
Kraftiga & stabila förråd i vacker design som pryder er trädgård. Nu när hösten/vintern knackar på dörren och man vill flytta in utemöbler/grillar/cyklar/gräsklippare etc. så är ett underhållsfritt förråd den optimala lösningen. Stabila till 1000 så du kan häva dig i takstolarna när förrådet är monterat. Skjutdörrar i par så man enkelt får in trädgårdstraktorn, ventilations spjäll för bra ventilation när förrådet inte används. Förråden är målade i 4 lager för att ge absolut bästa motståndskraft mot angrepp. Sen snözon mm. behövs inte funderas på då du kan som sagt häva dig i konstruktionen. Men för er som vill veta så är dessa testade med 180kg/m2 snöpåverkan. Förråden finns i olika storlekar så tryck på länken nedan *Tryck här för att läsa mer om våra förråd* Förråd/Garage/skjul/trädgård/förvaring
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
EXPOL
EXPOL ÖLAND erbjuder egen producerade produkter tillsammans med noga utvalda fabriks tillverkade produkter. Vi erbjuder brett sortiment till hus & hem. Ni finner hela vårt sortiment på www.expol.se samt i vår utställning på Öland på Rökgatan 3 i Färjestaden.
Mer information hittar du på http://www.expol.se