Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 okt. 10:27

TV LED 65 Champion DLED 4K Smart/WiFi

9 690 kr
Beskrivning
Champion CHLED65DSW är en mångsidig 65 Smart-TV som ger utmärkt bild i fantastisk 4K-upplösning och med stöd för HDR för att ytterligare få fram alla detaljer i ljusa och mörka områden. Med ett lättnavigerat gränssnitt tar du del av appar som Netflix, SVT Play, YouTube, Facebook och Twitter direkt i din TV som ansluts mot internet genom kabel eller ditt trådlösa nätverk. Utmärkt bildteknik med 4K och HDR 4K UHD-upplösningen ger dig fyra gånger högre upplösning än vanlig Full HD. Du kan se på material med en högre detaljnivå och får även en följsam visning vid snabbare rörelser. Med hjälp av uppskalning till 4K förbättras bildmaterial som inte har samma upplösning från början tack vare unik bildbehandlingsteknik för att mer motsvara dina förväntningar så du även får bildmaterial upp till Full HD-upplösning att bli ännu bättre. Med stöd för HDR (High Dynamic Range) får du ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar där du får bättre bildkvalitet med utökad realism i både färg och ljus och du kan ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden. Ta del av smart underhållning trådlöst eller med kabel Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Du får en egen webbläsare men även stöd för streaming-tjänster som Youtube och Netflix finns integrerade så du lätt kan ta del av ett brett utbud av underhållning direkt i din TV utan att ansluta externa enheter. Du kan även i olika lägen kan använda dig av ett bild-i-bildläge så du samtidigt kan se på TV i bakgrunden för sömlös multitasking. Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning egna filer Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll från din dator till din TV och tittar smidigt på bilder från semestern eller spelar upp musik och film.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Villanytt
På Villanytt.se hittar du massor av produkter inom hem & trädgård. Vi erbjuder ett stort och varierande sortiment till riktigt bra priser. Vår kundtjänst har öppet alla dagar 8-22. Vi erbjuder fri frakt och snabba leveranser över hela landet.
Mer information hittar du på https://villanytt.se/

Fler annonser från Villanytt

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer