Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 nov. 13:27
SPABAD - Galaxy Spabad |80 Jets
64 995 kr
Beskrivning
Produktinformation: Vårt Spabad Galaxy är ett otroligt prisvärt Spa för familjer upp till 5 personer. Här sjunker du gärna ner i det varma vattnet som hjälper dig koppla av och vårda ömma muskler. Spabadet har två liggplatser och tre sittplatser vilket ger gott om plats för att sträcka på sig lite extra. Galaxy är ett ultimat året-runt-spabad för hela familjen! Pumparna ger massage och njutning genom hela 80st kromade massage-munstycken. Sex av dessa är dessutom utrustade med hydroterapi. Hydroterapi är en kombination av värme, vattnets bärkraft och massage. Varmt vatten utvidgar blodkärlen, vilket ökar blodflödet till ömma och skadade vävnader så att syre och näringsämnen kan hjälpa överansträngda muskler att läka snabbare. Hydroterapi är erkänt som en effektiv metod för att minska den spänning som vanligen förknippas med stress. Spabadet är även utrustat med bekväma nackskydd (3st). Galaxy är ett välbyggt Spa i en form som kan användas året om. Isolering: Spabadet är isolerat med ett tjockt lager polyuretanskum som skyddas av en snygg grå panel. Panelen är utrustad med en termofolie som både bibehåller alstrad värme inuti spabadet och håller kylan utanför. Detta ingår: - Ett låsbart termolock, för att bibehålla värmen när du inte använder det. - Reningsverk med automatiskt program och inbyggd ozonrening. - Inbyggd LED-belysning i vattennivå samt botten. 2st lampor på panelens utsida. - Badet är utrustat med den senaste teknologins styrsystem och värmare från den världsledande amerikanska tillverkaren Balboa. - 1 st filter. - 2 st högtalare - Ipodbox m. blutooth ingår, så du kan koppla in iphonen direkt till ditt spabad. - Användning av speciella aromapåsar via en integrerad påfyllningsbehållare. Passa på att beställa till det otroliga priset! Liknande modeller på marknaden kostar ca 130 000:-/inkl. moms. Garanti - 3 år på stommen/ramen - 2 år på Akrylen (gäller vid läckage & sprickor) - 2 år på Balboa styrboxen - 1 år på resterande delar Frakt: Med lyftkran fram till tomtgräns I vårt stora sortiment finns även fler modeller av utespa. Varmt välkommen till butiken i Valbo så berättar vi mer! OBS! Vi reserverar oss för prisförändringar och slutförsäljning.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Trademax Gävle
Besöksadress: Valbovägen 322 81832 Valbo Vardagar: 10 -19 Lördagar: 10 -17 Söndagar: 11 -17 -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti -365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Hos oss hittar du ett stort urval av vårt gedigna sortiment Kontakta gärna oss på gle@trademax.se Vi reserverar oss för prisändringar
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/