Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 dec. 20:00

Testvinnande Swimspa Åndalsnes 87 jets

198 000 kr
Beskrivning
Vårt testvinnande swimspa, Åndalsnes 87 jets, är ett fullutrustat och lyxigt swimspa med gott om plats för familj och vänner. Idealisk för både simträning, avslappning och lek. En riktig juvel på uteplatsen, med sina 44 ljuspunkter plus flerfärgade bottenbelysning och svarta yttre finish. Nordenspa är ett skandinaviskt kvalitetsmärke, som formger och utvecklar spabad för de nordiska spaälskarna. Efter att ha vunnit Villanytts spatest, så ingår Nordenspa numera i vår nätbutiks sortiment. Kvalitetskraven bemöts med bland annat världsledande Balboas styrsystem, förstärkta och rostfria konstruktioner, samt kraftig PU-isolering för varma vinterbad till låg energikostnad. För den optimala komforten är modellserien utrustad med en bred variation av både loungesäten i viloposition, ergonomiska sittplatser och en rogivande ljusupplevelse. Jetstrålarna och massageprogrammen bjuder på den mest välgörande och behagliga upplevelsen, på alla platser. Och med Nordenspas effektiva system för ozonrengöring får spaägarna ett betydligt smidigare ägande, som dessutom blir extra tryggt med frostvakten. Att spamodellerna präglas av den senaste tekniken märks även i hur enkelt man kontrollerar vattnets status, och styr processerna via mobiltelefonen. På så vis är ditt Nordenspa alltid redo för dig under mycket lång tid, tack vare de generösa garantierna. Energiförbrukning Räkna med ca 6 000 kwh per år i elförbrukning om du badar ett par gånger i veckan i en temperatur på ungefär 38 grader Celsius. Det motsvarar en månadskostnad på ungefär 500 kronor. Om Åndalsnes Vårt testvinnande swimspa, Åndalsnes 87 jets, är ett fullutrustat och lyxigt swimspa med gott om plats för familj och vänner. Idealisk för både simträning, avslappning och lek. En riktig juvel på uteplatsen, med sina 44 ljuspunkter plus flerfärgade bottenbelysning och svarta yttre finish. Relaxa till din favoritmusik i de integrerade bluetooth-högtalarna och låt dig behandlas av exempelvis programmet för aromaterapi. Minimalt underhåll tack vare det medföljande locket och den integrerade ozonrengöringen. Marknadens mest genomtänkta och njutningsfulla swimspa, för både soloupplevelser och mysiga sällskapsbad. Swimspa Åndalsnes Mått 637x225x150 cm 1 st simdel, 5 st sittplatser Färg insida Stearling silver Färg utsida Svart Material Lucite acrylic Balboa styrsystem Supportram i rostfritt stål Vattenkapacitet: 7980 liter Glasfiberförstärkt botten El 380 volt 38 amp / trefas Torrvikt 1,172 kg kg Vikt med vatten: 9,152 kg Frostvakt Ozonrengöring Extra slitstarka CMP jets i rostfritt stål Utrustning som ingår WIFI Flerfärgad bottenbelysning Isolerat lock Nackkuddar Kemipaket Bluetooth Högtalare Blower 44 st LED lampor vid vattenytan Aromaterapi Luftjets Fontän Isolering Värmeisolerat lock 100mm PU foam för Nordiska förhållanden 35 mm extra tjockt isolering bakom kabinett Garanti 3 års garanti på plasten i karet och 18 månader på övrigt
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Villanytt
På Villanytt.se hittar du massor av produkter inom hem & trädgård. Vi erbjuder ett stort och varierande sortiment till riktigt bra priser. Vår kundtjänst har öppet alla dagar 8-22. Vi erbjuder fri frakt och snabba leveranser över hela landet.
Mer information hittar du på https://villanytt.se/

Fler annonser från Villanytt

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer