Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 apr. 08:27

TerexFinlay 883 Spaleck för avfall (hyr eller köp)

Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Vi har 3 st 883 med Spalecklåda på lager för omedelbar leverans eller test. Vi har även nya sorteringsverk på ingång Överdäck är utrustat med unika 3D-element i trappavsatser som gör att material såsom textil, plast och andra långa materialbitar inte fastnar i sikten. Mellan avsatserna finns fingrar som vänder materialet ett antal gånger innan det lämnar sikten. Denna lösning på överdäck gör maskinen driftsäker och ger en fraktion utan stickor, remsor eller andra långa materialbitar. Underdäck är utrustat med Flip-Flow-mattor, som genom vågrörelse håller duken ren och plockar ur en stor andel finmaterial. Den höga accelerationen på siktmediat (upp till 50G) slår hårt och luckrar effektivt upp materialet, vilket optimerar urskiljning av finmaterialet. Findäcket får också, tack vare den höga accelerationen, en självrengörande effekt och minimerar på så sätt tid för rengöring och underhåll. Denna grovsorterare med Spaleck-sikt används med fördel vid siktning av sopor, slagg, deponimaterial och våta jordar. Sorteringsverket går att utrusta med magnet på alla fraktioner, och med en vindsikt från Norditek går det enkelt att även särskilja lätt från tungt. Lamellmatare som är mycket tålig. Norditek har även möjlighet att uppgradera en vanlig grovsorterare till denna avfallsversion. Norditek har många olika typer av lösningar vad det gäller sortering, krossning eller annan separering. Ni är alltid välkomna att kontakta oss för råd kring ditt material. Norditek finns i Göteborg och Umeå men maskinerna är utspridda över hela landet.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Norditek AB
Norditek har över 400 st sålda maskiner i Sverige, varav c:a 50 % är placerade inom grus och berg och 50 % inom återvinningsektorn. Vi har alltid gott om reservdelar, maskiner och idéer, så tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp. Vi utgår från Umeå och Göteborg men har maskiner från Kiruna till Malmö.
Mer information hittar du på http://www.norditek.se/

Fler annonser från Norditek AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer