Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 nov. 07:57
Temptech Vinkyl 24 Flaskor 45 cm Fri Frakt
7 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 12999:- Modell: SOM45SES Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/temptech-sommelier-vinkyl-som45ses Förvara dina vinflaskor på bästa sätt med Temptech Sommelier vinkyl SOM45SES. Denna eleganta vinkyl är utrustad med en UV-skyddad glasdörr, inbyggd LED-belysning och har en låg energiförbrukning. Kapacitet: 24 flaskor En temperaturzon, UV-skyddad dörr Integrerad modell, LED-belysning Höjd: 45,5 cm Förvara dina vinflaskor i en optimal temperatur med Temptech Sommelier vinkyl SOM45SES. Vinkylen har två hyllor av boktrö, UV-skyddad glasdörr och en temperaturzon. Design Vinkylen kommer i en elegant och svart design med metallhandtag. Kapacitet Vinkylen har 2 hyllor i bokträ och en kapacitet för upp till 24 flaskor. En temperaturzon Förvara dina vinflaskor på bästa sätt genom att välja rätt temperatur. UV-skyddad dörr En UV-skyddad glasdörr i tre lager skyddar dina vinflaskor mot skadlig UV-strålning. Touchkontroll Slå av och på belysningen eller justera temperaturen i zonerna med hjälp av touchkontrollen på insidan av kylen. LED-belysning Inbyggd LED-belysning gör att du enkelt har koll på din vinsamling. Energi Vinkylen har energiklassning A+.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se