Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 apr. 08:28

Tana Shark långsamtgående kross demo (hyr eller köp)

Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
Larvburen långsamtgående kross för avfall och biomassa. Tana Shark 440 är en enkelvalsig hydrauliskt driven kross med ett vridmoment på 440 000 Nm. Detta tillsammans med krosshusets klippeffekt gör att riktigt sega och svårkrossade material krossas/klipps med hög kapacitet. Vår demoenhet är nu till salu med c:a 1500 h på mätaren Det är enkelt att byta fraktions storlek genom att byta siktkorg. Storlek på roster från 50 mm upp till 300 mm. Det går även att krossa utan siktkorg, i detta lägen fungerar den som en traditionell grovkross. Fungerar utmärkt på returträ, avfall, däck, sängar m.m Finns 2 st hemma för uthyrning eller försäljning en i Göteborg och en i Umeå Norditek finns i Göteborg och Umeå men maskinerna är utspridda över hela landet.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Norditek AB
Norditek har över 400 st sålda maskiner i Sverige, varav c:a 50 % är placerade inom grus och berg och 50 % inom återvinningsektorn. Vi har alltid gott om reservdelar, maskiner och idéer, så tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp. Vi utgår från Umeå och Göteborg men har maskiner från Kiruna till Malmö.
Mer information hittar du på http://www.norditek.se/

Fler annonser från Norditek AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer