Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 feb. 11:13

Swetrack Spårsändare *BILLIGAST PÅ MARKNADEN

449 kr
Beskrivning
SweTrack Lite är en GPS-spårare för din bil, båt, mc eller husvagn. Den kommer med mobilapp, livespårning och geografiska stängsel. GPS-spårning är ett otroligt effektivt sätt att stöldskydda fordon, både för privatpersoner och företag. Dessutom ger tekniken ytterligare fördelar, såsom sänkt försäkringspremie hos vissa försäkringsbolag och enklare uppföljning av dina firmabilar för dig som företagare. Fullfjädrad GPS-spårare med realtidsspårning, rörelselarm och mobilapp - men till skillnad från alla andra alternativ på marknaden har den ett betydligt lägre pris. GPS-spåraren ansluts med två enkla kablar till elsystemet i din bil, båt, mc eller husvagn, och det tar bara några minuter att komma igång. Dessutom behöver du inte bekymra dig med att skaffa ett eget kontantkort för att använda GPS-spåraren - ett sådant finns inbyggt i produkten från start, och du laddar produkten med en månatlig trafikavgift på endast 49 kr, direkt via SweTracks hemsida. I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i hela EU (+ Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät, och GPS-spåraren växlar sömlöst mellan de olika operatörernas nät, så att den alltid är ansluten till det nät som ger bäst täckning. Givetvis binder du inte upp dig på något - prenumerationen kan avslutas lika lätt som den tecknas. Läs mer samt se video på vår hemsida.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Skeppamarin.se
Välkommen till SKEPPA MARIN & SPORTFISKE! Din butik för båttillbehör, marin-konfektion, presentartiklar och fiskeutrustning. Allt för marin fritid helt enkelt. -Fraktfritt över 500:- -Certifierad Trygg E-handel -Snabba leveranser -Över 120 år i branschen
Mer information hittar du på http://www.skeppamarin.se

Fler annonser från Skeppamarin.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer