Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 mars 15:42

Stihl MS 194 Motorsågspaket Kampanjpris

3 890 kr
Beskrivning
Stihl MS 194 med sin mycket låga vikt är ett optimalt motorsåg till att såga ved till kaminen, byggarbeten och fällning av mindre träd upp till 30 cm i diameter då det är ett av dom absolut lättaste motorsågen på marknaden. Ett bra val också till vård av unga skogsbestånd. Detta motorsåg vill du inte släppa taget om. Stihl MS 194 är en bekväm och lätt motorsåg med modern 2-MIX motor som ger både lägre bränsleförbrukning och utsläpp. Den är enkel att starta med STIHL Easy2Start. 2 Års garanti Fraktfri Hemleverans
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Maskinklippet.se
Support eller andra frågor om våra produkter är bara ett samtal bort. Kontakta vår kunniga personal på 0454-50590 eller via mail: kontakt@maskinklippet.se Betalningsalternativ: Faktura, kort, delbetalning, direktbetalning eller förskott.
Mer information hittar du på http://www.maskinklippet.se/

Fler annonser från Maskinklippet.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer