Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 mars 08:46

STIHL iMow RMI 422 robotgräsklippare

8 990 kr
Beskrivning
Kompakt och smart robotklippare för ytor upp till 800m²och har du en mindre till medelstor gräsmatta är STIHLs robotgräsklippare iMow RMI 422 ett bra val. Med en kraftfull biokniv och ett energirikt Lithium-Ion batteri klipper den snabbt och effektivt. Bioklipptekniken återför både fukt och värdefull gödning till gräsmattan och resultatet blir en tät och frisk gräsmatta. Klipphöjden ställs in centralt efter behov och önskemål. Robotklipparen har ett Adaptive Slope Speed system som gör att den utan problem klipper sluttningar upp till 35 %. Kåpan är robust och tålig och skyddar effektivt iMow från väder, vind och hinder. Integrerade sensorer registrerar varje kontakt och ser till att robotgräsklipparen väljer en annan väg. iMow programmeras och styrs enkelt via den integrerade styrkonsolen med tydlig display. I det dynamiska klippschemat kan du dag för dag ställa in tiden som iMow får vara ute och klippa. Robotklipparen kan sedan själv räkna ut exakt när och hur mycket den skall klippa för ett perfekt resultat. Ny i kartong ORD PRIS:11990:- NU:8990:- KAN SKICKAS I HELA SVERIGE!
Säljes av
Tibro Skog & Trädgårdsmaskiner AB
Tibro Skog & Trädgårdsmaskiner ABBesök vår butikssidawww.tibroskog.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Tibro Skog & Trädgårdsmaskiner AB
Välkomna till Tibro Skog & Trädgård AB Här har vi maskiner hemma för provkörning och möjlighet att känna o klämma, vill du kan du även låna hem o prova i din miljö Vid frågor så ring eller maila oss gärna Tibro Skog & Trädgårdmaskiner AB 0504- 129 16 info@tibroskog.se
Mer information hittar du på http://www.tibroskog.se

Fler annonser från Tibro Skog & Trädgårdsmaskiner AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer