Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 11:05
Spridare ES-200, Gödselspridare, Saltspridare
5 990 kr
Beskrivning
Den ES-200 spridaren har en kapacitet på 200 liter och kan transporteras bakom en fyrhjuling, personbil, traktor och till och med en gräsklippare med hjälp av sin dragkrok. Det finns en oljebads-växellåda (metallinredning) på axeln på spridaren, som överför axelrotation till agitatorns axel. På så sätt aktiveras spridningsfunktionen genom att dra spridaren och en oberoende drivmekanism är inte nödvändig. Dragstången går att höjdjustera och kan anpassas till den optimala höjden på din släpvagn. Spridbredden kan ställas in till en valfri bredd på upp till 3 meter. Räkna med en pålitlig prestanda från denna spridare på sommaren och särskilt på vintern! Tekniska data: Material: Stål Kapacitet: ca. 200L, 160 kg Däck: Luftdäck Vikt: ca. 63 kg Mått (ca): (LxBxH) 165 x 100 x 110 cm Förpackningens mått: (LxBxH) 92 x 90 x 38 cm (träkista) 2 Års garanti Leveranstid: 5-10 arbetsdagar Obs: Spridaren levereras demonterad i en träkista. Du bör tillåta ca. 56 timmar för montering. En monteringsmanual med användbara skisser och ritningar bifogas. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor. Fler spridare i vår webbutik: https://www.energishop.se/category/spridare Skickas över hela Sverige, fri frakt över 900kr! Trygg betalning och snabb leverans www.energishop.se har öppet dygnet runt! Hjärtlig Välkommen!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Energishop.se
Vi är din partner! Vi är mer än bara en anonym webbutik. Hos oss kan du förvänta dig personliga råd och service från motiverade medarbetare. Genom vår utmärkta relation till de leverantörerna kommer du alltid att hitta attraktiva erbjudanden. Vår ambition är att inspirera dig genom vårt stora utbud med hög tillgänglighet av hundratals produkter. Vi klarar av att behålla alla vanliga reservdelar på lager för att hjälpa dig omedelbart. Telefon tider: helgfria vardagar 10:00-14:00 Tel: 0653 700 969 Vår hemsida är öppen dygnet runt.
Mer information hittar du på http://www.energishop.se