Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 nov. 10:54
Spårade spånskivor
170 kr
Beskrivning
Bevisab spårade spånskivor 1820 X 620 X 22 mm. Spårade spånskivor för 16-17 mm golvrör. Åtgång 1 st/m², bäst stabilitet får man med 17 mm golvvärmeslang och plåt, spånskivorna är spontade runt om. Pris: 170:- /st inklusive moms. Länk till produkt: https://billigtvvs.se/vattenburen-golvvarme/golvvarmeprodukter/sparad-spanskiva-1820-x-620-x-22-mm/?utm_source=Blocket&utm_campaign=offert_sparadespanskivor Vi har allt du behöver till ett komplett golvvärmesystem såsom vändskivor, golvvärmeplåt, golvvärmeslang, golvvärmefördelare och mycket mer. För kostnadsfri offert på ett komplett system klicka på länken: https://billigtvvs.se/offertforfragan/golvvarme/?utm_source=Blocket&utm_campaign=offertforfragan%2Fgolvvarme_spanskivor Våra tekniker finns till hands och hjälper dig med allt från teknikfrågor till lägg-ritning för golvvärme! Välkommen in till oss på billigtvvs.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Billigt EL & VVS i Sverige AB BEVISAB
På billigtvvs.se hittar du det mesta inom golvvärme, VVS, El och detta till ett riktigt bra pris! Välkommen in och handla.