Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 15:40

SPANSKA KVALITETSDOCKOR- Reborn

Beskrivning
Vi vill att barn ska leka, gärna längre än vad barn idag gör. För detta ska hända måste det finnas leksaker som tilltalar barn i alla åldrar. Våra underbara dockor från Spanien kan man leka med från 6 månader. Här finns dockor för de små barnen, men även för de äldre barnen. Reborndocka är en docka som vi rekommenderar från 6 år. Den ser mer verklig ut och väger ca 2 kg. Marina & Pau och Nines Artesanals D'Onil är familjeföretag och tillverkningen av dockorna är manuell och görs utifrån beställningar. Varje docka blir unik då de handmålas. LEVERANSTID CIRKA 3-4 veckor!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Lilla Hjärtat
KAMPANJ!! MAXI COSI ROCK babyskydd ( bilstol) medföljer vid köp över 12 500kr + en värdecheck på 500kr till basenheten ( isofixen) Går ej att kombinera med övriga ev rabatter/ Värdecheckar! -------------------------------- Alternativ värdecheck på 2000kr! Vi har det mesta man kan behöva till en liten bebis från nagelsaxen till barnrumsinredning till de bästa barnvagnarna för promenaden och det som behövs för lek och mysstunden.
Mer information hittar du på http://www.lilla-hjartat.nu

Fler annonser från Lilla Hjärtat

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer