Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 okt. 16:33
Spabad O-care Spa Eco-Friendly
Beskrivning
Den perfekta lösningen för Spabad. Box för 3-5 månader. Aldrig varit lättare sköta vattenkemin. Aqua Tool App (se extra bild) Är enkel fast unik för att den ger dig möjligheten att ordna alla problem som du kan få med vattnet i ditt spabad och du kommer åt den vart som helst i världen. Vatten-appen från O-Care kommer att hjälpa dig med skötseln av vattnet i ert spabad oavsett modell. Det funkar även för en liten pool eller ett swimspa. Den startar med grunderna och hjälper dig steg för steg att fixa alla problem så du inte behöver vara en kemist för att sköta vattnet i ditt spabad. Ladda ner appen https://www.o-care.com/uk/watch-and-learn Tillgänglig för IOS (Apple) eller Android. Kontakta oss för mer information.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Spa Parts Nordic
I vår webbutik hittar du ett mycket brett sortiment av reservdelar, kemi och tillbehörsprodukter som efterfrågas av många spa och pool ägare. Många års erfarenhet inom branschen. Vår huvud- inriktning är reservdelar till samtliga spabad och Pool.
Mer information hittar du på http://www.Spapartsnordic.se