Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 dec. 10:47
Snöslunga Toro Power Max HD 928 OAE
22 995 kr
Beskrivning
Kan skickas över hela landet! Vi erbjuder hela Toros vinter- och sommarsortiment samt flera olika släpvagnsmärken. Den här slungan ingår i Toros HD-serie som är anpassad för tung drift, tung snö och för de allra tuffaste väderförhållanden. HD-serien är utrustad med stora motorer och kraftiga matarskruvväxlar. Toro Power Max HD 928 OAE har en OHV-motor på 265 cc. 71 cm röjbredd vilket ger en röjkapacitet på 1090 kg snö per minut. Lätt att hantera tack vare Automatic Steering-systemet. Praktisk elstart, LED-belysning och enhandsgrepp. En trofast tjänare för stora snömängder. Anti-Clogging System (ACS). Tillbehör: Snökedjor (16), snövallsbrytare, förvaringsöverdrag. Maskinen är fylld med olja vid leverans.
Säljes av
Maskin & Trailer
Maskin & TrailerBesök vår butikssida
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Maskin & Trailer
Vi köper, säljer och byter självklart även in ditt fordon! Allt från MC, snöskoter, ATV, båtar och släpvagnar till gräsklippare och taktorer, sommar- som vinterprodukt. Vi kan även hjälpa till att lösa både frakt & finansiering. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!