Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 nov. 16:38
Slider glidskenor för snöslungor
499 kr
Beskrivning
Underlättar snöröjningen jämfört med originalstöden. Slidern har en glidyta på 50 mm vardera(på bredden) x 355 mm(på längden) jämfört med originalstöden som är ca 15 mm breda, det ger mindre friktion och gör också så att snöslungan glider på snön istället för att tryckas ner i den. Slungan blir lättare att manövrera både framåt, bakåt och underlättar svängar. Slider monteras på samma sätt som originalstöden och passar de flesta snöslungor som finns på marknaden och är justerbara även på höjden. Den mindre friktionen bidrar till minskad bränsleförbrukning vilket sparar både pengar och miljön. Svensktillverkade av nylon och 30% glasfiberarmering vilket gör dem starka och stabila. För mera info besök www.maskinklippet.se¨ En riktig maskinaffär på nätet med Produkter - Tillbehör - Reservdelar
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Maskinklippet.se
Support eller andra frågor om våra produkter är bara ett samtal bort. Kontakta vår kunniga personal på 0454-50590 eller via mail: kontakt@maskinklippet.se Betalningsalternativ: Faktura, kort, delbetalning, direktbetalning eller förskott.
Mer information hittar du på http://www.maskinklippet.se/