Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 12:57
Skyddsräckesnät för ställning 2x10 m
812 kr
Beskrivning
Skyddsräckesnät för ställning Pris ex.moms 650:- Passande som takfotsskydd på ställning vid t.ex. byte av takpannor. Utrustat med spännremmar för snabbt och säkert montage Levereras i plastsäck Mått 2 x 10 m Maska 10x10 cm Vikt 4,58 kg Brottslast 3,1 kN EN-1263-1, Certifikat: Eurotest Valvkantsnät, skyddsnät, rep, det mesta finns på lager ! Kontakta oss för skräddarsydda nät gällande storlekar färg osv.
Säljes av
Ställningsprodukter.se
Ställningsprodukter.seBesök vår butikssidawww.stallningsprodukter.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Ställningsprodukter.se
Vi är ett företag med lång erfarenhet av fallskydd och ställning. Vårt produktsortiment är noga utvalt med hög kvalité och konkurrenskraftiga priser. Våra leverantörer är till nästan 100 % från Europa vilket ger oss pålitliga och snabba leveranser och dessutom EN godkända varor. Vår målsättning är att leverera med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser, se stallningsprodukter.se snabbt och enkelt !
Mer information hittar du på http://www.stallningsprodukter.se