Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 15:04

Skärmväggar och Rumsavdelare

Beskrivning
Hos oss hittar du hundratals skärmväggar och rumsavdelare med unik design som passar till alla hem. 3 eller 5 paneler. Vi tillverkar på beställning med snabba leveranser och högsta kvalitet! Se hela utbudet i webbshoppen via länken i annonsen. Säker betalning med Klarna! Rumsavdelare - snabb lösning för att dela av utrymmet Skärmväggar passar bra i praktiskt taget alla miljöer - både i privata hem och på offentliga platser. Tack vare en skärmvägg kan du snabbt dölja de lite mindre attraktiva utrymmena. Förutom det kan den dela upp rummet i två på ett funktionellt sätt genom att placera den mellan köket och vardagsrummet till exempel. Användning av en rumsavdelare har många fördelar! Vardagsrum, sovrum eller matsal är bara några platser där den spelar en avgörande roll i omvandla ditt hem. Även offentliga platser och servicelokaler kräver ofta skärmväggar för att framhäva uppdelningen mellan olika miljöer. Vi har även: Canvas Tavlor -Fototapeter -Dörrtapeter -Handmålade tavlor -Rumsavdelare -Skärmvägg Se hela utbudet på hemsidan dekorpallen.se
Säljes av
Designpallen.se
Designpallen.seBesök vår butikssidadesignpallen.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Designpallen.se
Vi har alltid fri frakt och säker betalning med klarna! Se över 20.000 produkter på www.designpallen.se Söker du fototapeter och canvastavlor? Se även www.dekorpallen.se med över 10.000 motiv. Välkommen in i butikerna!
Mer information hittar du på http://designpallen.se

Fler annonser från Designpallen.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer