Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 11:51
Sitting Bull i webbshoppen NYA PRODUKTER
Beskrivning
SITTING BULL • Sittsäckar & lekdjur i innovativ design. • Högsta kvalitet på både EPS-pärlor och textilier ger produkterna lång livslängd och hög slittålighet, samt gör dem enkla att rengöra. • Produkter för lek och samvaro både inomhus och utomhus. "Kvalitet, service och smart design, med öppenhet för nytt tänkande." Sitting Bull är det tyska varumärket som tagit sittsäcken till en helt ny nivå. Alla sittsäckar och lekdjur tillverkas i Europa och kännetecknas av hög kvalitet på material, design och tillverkning. Sitting Bull har flera intelligenta detaljlösningar som gör sittsäckarna och lekdjuren till funktionella och användbara favoriter i hemmet. De passar även bra i andra miljöer, till exempel hotellobbyn och väntrummet. När du sätter dig i sittsäcken så anpassar den sig efter dina former vilket ger en oerhört bekväm känsla. Sittsäckarna och lekdjuren tillverkas i hållbar polyester som har mjuka, sköna och mycket tåliga egenskaper. De är helt giftfria och innehåller ingen PVC eller tungmetaller. De kan enkelt rengöras i tvättmaskinen genom att ta ur EPS-pärlorna, för mindre fläckar räcker det att tvätta med en fuktad trasa. Sitting Bulls designfilosofi är att ta fram produkter som har hög estetisk lockelse i kombination med funktion. Materialen ska tillverkas och användas på ett medvetet, hållbart och intelligent sätt. Det gör Sitting Bulls sittsäckar och lekdjur till de bekvämaste och roligaste på marknaden.
Säljes av
Nordic Design One
Nordic Design OneBesök vår butikssidanordicdesign.one
Nordic Design One
Vi kämpar för att bli det naturliga valet för köp av Dansk Design och Nordiska klassiska möbler och produkter. Hos oss kan du via vårt samarbete med Klarna betala ditt köp som det passar dig, dela upp betalningen eller betala direkt. Vi kan även frakta varan hem till din dörr för prisex: Stockholm 1000kr Göteborg 300kr Malmö 600kr för prisuppgift hem till dig info@nordicdesign.one
Mer information hittar du på http://nordicdesign.one
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.