Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 apr. 00:47

Seca Jacka Textil X-Tour Grå /Svart

2 399 kr
Beskrivning
Med rabattkoden Blocket får du 10% rabatt. SÄKERHET Av slittåligt Invista® Cordura® 500D material Bekväma och avtagbara CE-godkända D3O® armbågs- och axelskydd Ficka som passar D3O® CE-godkänt ryggskydd ReflexLite® reflexer för ökad synlighet och säkerhet i trafiken KOMFORT Avtagbart lager av Reissa® vind- och vattentätt material som andas Vattentäthet: Tål vattenpelartryck: 5000 mm Ett lager med foder av AirMesh Kan kompletteras med termofoder som passar jackan RespirAir+ air-flow system: Töjbara detaljer för bästa komfort under åkturen Justerbar midja, ärmslut och ärmvidd. Vattentät cargo-ficka Praktiska ut- och invändiga fickor Dragkedja i universalmodell för sammankoppling av mc-jacka till byxor (360°)
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Greg Moto
Greg Moto AB erbjuder utvald mc-utrustning och mc-kläder i både textil och skinn för herr, dam och barn oavsett om du kör mest touring eller hellre satsar på offroad.
Mer information hittar du på http://www.gregmoto.se

Fler annonser från Greg Moto

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer