Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 okt. 10:40
Rökpatroner - vit och flerfärgad rök
Beskrivning
För mer spännande och annorlunda film och fotografering. ( OBS - Att även Hollywood och TV-reklam använder sig av just dessa Rökpatroner vid filminspelningar ) ___________________________________________________________ Kan även med fördel användas till att kontrollera täthet i ventilationssystem och skorstenar. ___________________________________________________________ Vi har ett mycket stort utbud på rökpatroner (dessa kallas ibland felaktig för rökgranater) BÅDE FÄRGAD OCH OFÄRGAD RÖK, PARFYMERAD OCH OPARFYMERAD ___________________________________________________________ SE LÄNKEN FÖR ATT KOMMA TILL ALLA RÖKPATRONER ___________________________________________________________ Dessa används även inom filmindustrin för att täcka de flesta önskemål för en fullbordad illusion av disiga skogar, brinnande hus och bilar samt mycket mer inom filmindustrin. ********************************* Produkterna används även inom elektriskt modellflyg och radiostyrda modellbilar, en effekt som tidigare endast var möjlig på modeller med förbränningsmotor. ********************************* Dessa rökpatroner används även vid filminspelningar, fotografering, till bus mm. ********************************* Och jakt och golf är endast två exempel på utomhusaktiviteter där en kontroll av vindriktningen kan vara intressant. Kontroll av vindriktningen vid utdrivning av grytdjur kan vara avgörande för ett lyckat resultat, så att vinden ligger från grytet. ********************************* Specialeffekter : De med färgad rök ( blå, röd, grön, gul och orange ) är perfekt även till andra ändamål, kan användas på exempelvis modellflygplan, bilar, fotbollsmatcher, möhippor, svensexor m.m. ********************************* Dessutom kan du skapa färgade rökslingor i den färgkombination du önskar. ********************************* Kan även med fördel användas till att kontrollera täthet i ventilationssystem och skorstenar. *********************************
Trygg affär
När du gör affärer med andra privat personer är det alltid viktigt att i efterhand kunna styrka vem man köpt varan av. Skriv kvitto och anteckna säljarens namn och referensnummer på säljarens legitimation och vilken typ av ID-kort.(ej personnumret) referensnumret är i efterhand sökbart för myndigheter.
Eldkraft
VI SKICKAR VAROR ÖVER HELA SVERIGE & NORDEN (EG) Vi har följande betalningsalternativ: Kortbetalning - Visa och Mastercard Faktura Delbetalning Förskottsbetalning - Alla köp som görs i vår webb-butik är bonusgrundande - www.eldkraft.se är certifierad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss.
Mer information hittar du på http://www.eldkraft.se