Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 13:11
Respo Båttrailer 1350 kg Multiroller
37 790 kr
Beskrivning
• Respo trailers är varmgalvaniserade och magnelis behandlade. Magnelis ger tre gånger bättre rostskydd än traditionell behandling och är mer miljövänlig då avrinningen av Zink ut i naturen blir betydligt mindre. Magnelis är också i hög grad självläkande. • Levereras Besiktigade och registrerade. • Stödhjul ingår till alla vagnar. • 2 års garanti på hela vagnen. • 4 år till första besiktning. • Plåtstänkskärmar som går att stå på. • Knott axlar, påskjutsbroms, Winterhoff stödhjul. • Lång V-dragbalk för större vridstyvhet och stabilitet. • Respo har alltid balanserade däck på sina vagnar. •Tippbar vagga med styrhjul som gör att man kan vinscha upp båten om man är ensam. Ingen som behöver så bredvid och kolla att båten åker upp rätt på köl-rullarna. ***Finansiering finns via Wasa Kredit*** Respo båttrailer! Nu har vi på lager en massa båtvagnar i olika modeller. Allt från 30 km/h Båtupptagningsvagnar till 3500 kg totalvikt båttrailer. NYHET! Respos Nya modellutbud, Multiroller finns i storlekarna 1000, 1350, 1800, 2000, 2700 och 3500 kg totalvikt. Inga kölrullar utan sidorullar som sitter närmare kölen, med fler sidorullar än vanligt så ger den en tryckfördelning som är bättre och skonsammare för båten. Båttrailern är uppdelad med vagga fram och vagga bak vilket ger en mycket enklare upptagning och nedläggning än vanligt. Man får med hjälp av att man inte har kölrulle att styra in båten så får man stöd från båda sidor av kölen vilket ger enklare injustering av båten så båten hamnar rätt. Denna modell multiroller: Totalvikt: 1350 kg Lastvikt: 938 kg Båtlängd: 20 Fot (Ca. 6 meter) Kölrullar: 0 Skrovrullar: 20 st Broms: JA 80 km/h: JA Pris: 37 790 :- Passar inte just denna modell din båt så har vi många andra typer också, Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta en båttrailer till just din båt! Vi har Återförsäljare runt omkring i Sverige så passar det inte att komma till Uppsala för att hämta din trailer så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss ändå så hjälper vi dig att hitta närmaste återförsäljaren. Vagnar i bilderna kan vara extrautrustade. Vi reserverar oss för felskrivning! Är det något du undrar över? Tveka inte att höra av dig till oss, vi hjälper gärna till! MAILA eller RING om du har några funderingar
Säljes av
Respo i Sverige AB
Respo i Sverige ABBesök vår butikssidawww.respo.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
Respo i Sverige AB
Respo i Sverige är det rätta valet för dig! Vi är importör av Respo trailers. Vi har en egen verkstad där vi bl.a. servar Fogelsta, Easyline, Brenderup, Tiki, Majava, Variant, Boro, Thule, Reko, Sävsjö, TK- trailer, 4P, 3S. Vid behov hämtas din vagn mot en liten extra kostnad med servicebil inom Uppsala området. Frågor? Kontakta butiken!
Mer information hittar du på http://www.respo.se/