Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 okt. 20:59

RENNIT - Nya hängrännor utan krångel

Beskrivning
Nya hängrännor och stuprör - Monterat och klart! Till priser som är väldigt konkurrenskraftiga, varför då montera själv? 15 års materialgaranti, 2 års monteringsgaranti, skarvfritt, totalentreprenad, rymmer 40% mer vatten och ett snyggare hus är några av våra argument. Tillverkas av stålplåt Prelaq RWS från SSAB med hög kvalitet. När du byter hängrännor så går det bra att nyttja rotavdraget på 30%. Boka ett gratis hembesök så är du ett steg närmare nya hängrännor på ditt hus. Hängrännan tillverkas hemma hos dig i vår mobila produktionsanläggning. Det betyder att vi anpassar hängrännornas längd exakt efter just ditt hus.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Rennit AB
Rennit är ett varumärke där huvudkontoret ligger i Luleå. I Sverige har vi varit verksamma sedan 2002 och vi har partners runt om i landet från Kiruna i norr till Malmö i söder. Produktsortiment: - Rennit den skarvfria hängrännan. Kundanpassade hängrännor monterat och klart. - Renn-Tec. Lövstopp för Rennit. Ger en ännu stabilare konstruktion. - Renn-Tec HR. Lövstopp för halvrunda hängrännor.
Mer information hittar du på http://www.rennit.com/

Fler annonser från Rennit AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer