Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 dec. 18:41

IPhone 8 - Gratis frakt - 30 dagars öppet köp

2 690 kr
Beskrivning
Söker du en billig begagnad iPhone 8 i toppskick och med 12 månaders garanti? Då har du hittat rätt! iPhone är fortfarande kungen av smartphones. Och som alla iPhone-ägare vet är Apple-produkter vanligtvis inte billiga. Men vi har lösningen, en begagnad iPhone i nyskick som du köper från oss kan vara hälften så dyr än vad och motsvarande modell kostar ny i handeln. Ofta är det bara priset som är skillnaden, inte kvaliteten. Därför kan vi vara trygga med att lämna 12 månaders garanti på alla begagnade iPhones vi säljer.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
BilligiPhone.se
Varför köpa en begagnad iPhone från oss? -12 månaders garanti -Gratis Frakt -Displayskydd av härdat glas ingår i köpet av en telefon -Telefonerna är olåsta -Kommer direkt från operatören -Batterikapacitet om minst 90% -Delbetalning eller faktura via Klarna -14 dagars ångerrätt -Vid köp av en telefon från oss har du 25% rabatt på skärmbyte om olyckan skulle vara framme. -Laddningskabel ingår - Vi rengör varje telefon med desinfektionsmedel.
Mer information hittar du på http://www.billigiphone.se

Fler annonser från BilligiPhone.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer