Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 10:33
PUKY LR M Balanscykel RÖD
789 kr
Beskrivning
Det finns en anledning till varför PUKYs balanscyklar är de absolut populäraste! Med snart 70 år erfarenhet har PUKY utvecklat produkter med fokus på användarvänlighet och säkerhet för barn! PUKYs LR M Balanscykel är den minsta i deras serie av olika modeller och storlekar. Passar barn från 2 år. Finns förutom i röd även i färgerna: Blå, lila/turkos och rosa.
Säljes av
Lek Ute i Norden AB
Lek Ute i Norden ABBesök vår butikssidawww.lekute.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Lek Ute i Norden AB
Lekute.se / Kickbike.se i Falun skickar till kunder i hela landet. Leverans till ombud eller hemleverans (beroende på mått/vikt/adress). Besök webbutikerna för bilder och info. Där kan du också beställa och betala med faktura, delbetalning, kort, Swish. Vi är din butik för rolig lek ute! Kickbike och Kickspark med tillbehör! Välkommen! http://www.lekute.se http://www.kickbike.se
Mer information hittar du på http://www.lekute.se