Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 apr. 19:14

Proffs? Snickare, byggbolag, fastighetsägare?

Beskrivning
Jobbar du eller ditt företag med att renovera eller bygga exempelvis badrum / dusch eller bastu? Har ni ofta behov av kundanpassade / måttanpassade lösningar? Glasbolaget.se säljer såväl kompletta duschväggar, duschdörrar som glas till bastu. Självklart säljer vi även speglar och annat glas. Allt anpassat till just dina behov. I vår webshop finner ni några av de vanligaste produkterna vi säljer. Saknar ni produkten ni söker är det bara att kontakta oss så tar vi fram en offert på det ni söker. Högst upp i vår webshop kan ni välja om ni vill se priserna ex.moms eller ink. moms Glasbolaget.se erbjuder alltid fri frakt inom Stockholm, och fri frakt till hela Sverige vid ordervärde över 8000kr.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Glasbolaget.se
Glasbolaget.se är den smidiga, proffsiga och personliga leverantören av glas för inredning och bygg. Vi är en leverantör med nästan 30 års erfarenhet av glas, bygg och försäljning. Glasbolaget.se vänder oss till både privatpersoner och företag som vill beställa skräddarsydda produkter inom planglas. Hos oss kan man beställa allt i från en enkel glashylla, till glas för ett helt växthus eller nya isolerglas till villan. Du kan få din favoritbild printad på glas, eller varför inte skaffa ett snyggt och tidlöst glasräcke till altanen.
Mer information hittar du på http://www.glasbolaget.se

Fler annonser från Glasbolaget.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer