Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 08:36

Problem med Regenerering / EATS / Adblue Volvo?

28 625 kr
(22 900 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2012
Tillverkad
2012
Beskrivning
Prisgaranti, hittar du ett billigare alternativ så matchar vi det! Vi har lösningen på problemet med strulande partikelfilter och frekventa regenereringar av partikelfilter på Volvos entreprenadmaskiner, samt Adblue problem! Vi har lösa rör så du slipper förstöra ditt dyra filter. Vi kan även optimera motorn för bättre kraft och bränsleekonomi! Finns till lastmaskiner upp till L350G/350H och grävare upp till 480D/750H. Vi har kompletta satser med allt som behövs. Monteringen är enkel, tar ca 60minuter på de flesta modeller. Med ersättningsrör kan maskinen enkelt återställas till original om behov skulle uppstå, våra boxar gör inte heller någon förändring i maskinens programvara som konkurrenternas gör! Enkel montering du fixar själv, snabba transporter då produkterna finns på lager. Kontakta oss för mer information! (Lösningarna är framtagna för maskiner som ska gå på export, eller där steg 3 inte är ett krav. Körning på svenska vägar är förbjudet med modifierad maskin.)
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Piteå Motoroptimering
Vi arbetar med alla former av Fordon men är specialiserade på Volvo och Scania lastbilar. Piteå är vår stationeringsort men vi åker runt hela landet vid förfrågningar och kan även rekommendera andra aktörer inom vårt nätverk över hela norden! Vi KAN Adblue system och kan hitta perfekta lösningar oavsett ditt problem och var i landet du finns!
Mer information hittar du på http://www.piteamotoroptimering.se

Fler annonser från Piteå Motoroptimering

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer