Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 nov. 09:56

Problem med avgasrening? Hjullastare & Grävma

Beskrivning
Vi erbjuder kompletta satser med ersättningsrör från Sverige Har ni problem med AdBlue, regenerering av partikelfilter, höga emissioner, felkoder & reducerad effekt? Då har vi lösningar till de flesta tyngre maskiner. Många nöjda kunder och riktiga referenser finns det gott om. - Garanti 2 år - Svensk design och tillverkning - Beprövad funktion och teknik. Vi vet vad vi säljer - Snabb frakt vid akuta problem - Säljs mot faktura som betallösning Utveckling och produktion finns i Sverige. Manual på Svenska och hjälp finns om det behövs efter köp och i framtiden. Fördelar med AdBluebox & DPF box: -Ingen effektreducering -Möjligt att återställa till original Boxen löser de flesta problem så som trasig brännare, fullt dpf, värmeslinga i tanken, difftryckgivare, NOx Givare, mm mm Produkterna avser maskiner som ska gå på export, eller där steg 3 inte är ett krav. Körning på svenska vägar är förbjudet
Länk: Läs mer
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
AS Motorteknik AB
AS Motorteknik AB har jobbat med Motoroptimering och AdBluelösningar sedan 2013. Vi använder oss endast av högkvalitativa produkter utvecklade & tillverkade i Sverige. Vi har lösningar på de flesta fordon som: - Hjullastare - Grävmaskiner - Lastbilar - Skogsmaskiner - Båtar - Bilar - ATV Vi finns i hela Sverige så hjälpen är nära.
Mer information hittar du på http://www.asmotorteknik.se

Fler annonser från AS Motorteknik AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer