Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 nov. 16:26
Pro tech l35i robotgräsklippare
39 995 kr
Beskrivning
PRO TECH L35I ROBOTGRÄSKLIPPARE Klipper 7000 M2. PRO TECH L35i är den perfekta kombinationen av teknologi och effektivitet på högsta niv. Tack vare de kraftfulla motorerna och den breda kniven på hela 36 cm tillsammans med det gummerade bakhjul har du i L35i en riktigt kababel robotklippare. Den avancerade tekniken gör bland annat att klipphastigheten på kniven justeras efter gräsets egenskaper för nå det perfekta klippresultatet. Kompass system Avancerad kompassmodul som består av 3D sensorer (magnetometer, gyroskop, accelerometer) vilken tillåter roboten att kontrollera banans riktning med precision. Stötsensorer i kåpan.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
TECH Line
TECH Line robotgräsklippare har gräsklippare för alla typer av gräsytor och trädgårdar. Våra robotklippare är den senaste generationen smarta robotgräsklippare. Utrustade med Bluetooth som med appen Ambrogio remote kan styra, uppdatera och ändra inställningar på er robotgräsklippare. Effektiva, innovativa och effektiva utrustade med riktig klippkniv. VILL NI VETA MER? Kontakta oss eller någon av våra återförsäljare så hjälper vi er. 010-101 01 77
Mer information hittar du på http://techlinerobot.se