Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 nov. 14:33
Prijon Touryak 470 LV Gul Begagnad
13 900 kr
Beskrivning
Denna kajak är för den lite mindre paddlaren som vill ha en snabb stabil kajak för de längre turerna, med bra manövreringsmöjligheter när man paddlar i ringliga åar eller små sjöar. Touryak LV har alla de standardfunktioner som finns på Prijons långfärdskajaker, inkl bekvämt och justerbart säte, stora packluckor och däcklinor. Levereras med ett Prijon Luxus Roder & Pedalsystem, det mest effektiva och pålitliga rodersystemet på marknaden. Tillverkare: Prijon Material: HTP (blåsmodulerad plast) Längd: 470 cm Vikt: 26 kg Bredd: 59 cm Vikt på paddlaren: Uptill 95 kg Lastkapacitet : 115 kg Totalvolym: 360 liter Lastvolym: fram / bak 48 + 105 L Sittbrunn : 88 x 45 cm Använd under sista säsongen som demo. Kajaken är i mycket gott skick och vi ger 1 års garanti med den. Observera att Prijon har ett högt andrahandsvärde på sina kajaker då de är rubusta och håller god kvalitet efter många år. Att köpa en begagnad Prijon är ett bra köp då du får stora delar av pengarna tillbaka efter ett eller flera år senare om du vill sälja den igen.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Kajaktiv
Vi säljer bara kvalitetsprodukter som vi använder oss själva. Vi har också nära kontakt med våra leverantörer för att erbjuda snabb och professionell kundservice. Kontakta oss via mail eller telefon för att få råd och hjälp att hitta rätt! Vi har många års erfarenhet av professionell paddling och vägleder dig för att hitta rätt produkt, storlek som passar dig och dina behov.
Mer information hittar du på http://kajaktiv.se/