Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 12:03
Premium Villavagnar , byggda för skandinavien
395 000 kr
Beskrivning
Vill du ha att boende, fritids boende utöver det vanliga så är våra nya året-runt villavagnar något för dig."Hus på hjul" Vi har modeller från 25m2(Attefall) upp till 50m2, samtliga full isolerade med alla tänkbara bekvämligheter såsom diskmaskin, tvättmaskin, full utrustat kök och stort badrum med modern fräsch design samt hög standard. Samtliga har ett kraftigt och hel-galvaniserat chassi Våra vagnar kan fås med elektrisk golv-värme, Passar lika bra som året runt boende som ett lyxigt semesterboende, generationsboende, gårdskontor, arbetarbostad, Ring oss för mer info om vad vi kan erbjuda just dig. Du hittar din villavagn hos SvenskaVillavagnar.se Välkommen att besöka vår utställning och tillverkning av våra nya villavagnar i Mellbystrand. Vi har alltid ett brett utbud av våra nya modeller i lager för omgående leverans Vi har modeller med priser från 395000 kr Vi erbjuder förmånlig finansiering/leasing för företag.
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Svenska Villavagnar
-Svenskavillavagnar är din leverantör och producent av nya Premium villavagnar. Vi har Sveriges bredaste utbud av nya vagnar vilket gör att vi kan tillgodose dom flestas behov av alternativa boendeformer oavsett om ni söker ett lyxigt semesterboende eller alternativt boende. Vi ombesörjer transport och etablering/montering av er nya vagn. Välkommen på besök på vår utställning i Mellbystrand. Med vänlig hälsning Svenskavillavagnar
Mer information hittar du på http://www.svenskavillavagnar.se