Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 feb. 12:08
PRAKTISKT Framåtbäddade soffor i valfritt tyg
13 580 kr
Beskrivning
Vill du hitta en skön soffa som dessutom har en praktisk och liggvänlig sänglösning? Vi visar ett flertal framåtbäddade bäddsoffor i vår utställning: -Alla går att få i en mängd tyger. -Modellerna har olika stoppning, vilket ger olika sittkomforter att välja bland. -De har antingen en bonellfjädrad madrass eller en madrass med pocketspring som är lite lyxigare med bättre följsamhet. -Oavsett modell har alla en fiffig lösning där dynorna försvinner in under sängen. PRISER BILD 1-2: Glimminge från 13 580:-, i tyg Allie som på bild 15 150:- Svensktillverkad med 10 års garanti på sittdynor, bonellmadrass. BILD 3: Monza från 25 560:- i tyg Malou som på bild Svensktillverkad, dunsits, pocketmadrass. BILD 4-5: Caesar från 15 290:- Två olika armstöd att välja på, 10 års garanti på sittdynor, bonellmadrass. Välkommen in och provsitt! Vi visar alla tyg- och läderprover i butiken.
Säljes av
Möbler i Uppsala - Möbelmästarna Uppsala
Möbler i Uppsala - Möbelmästarna UppsalaBesök vår butikssidawww.mobelmastarna.se/uppsala/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Möbler i Uppsala - Möbelmästarna Uppsala
Se fler erbjudanden från oss här på Blocket eller gå in på www.mobelmastarna.se/uppsala. VÄLKOMMEN till vår fräscha utställning i nybyggda lokaler. Vi levererar och möblerar inom vårt närområde i Uppland. Vill ni själva hämta möbler från oss lånar vi gärna ut täckt släpvagn. Vi erbjuder räntefri delbetalning med Santander. Den flexibla möbelaffären som ger dig personlig service! Välkommen till Möbelmästarna i Uppsala!
Mer information hittar du på http://www.mobelmastarna.se/uppsala/