Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 jan. 14:31
Poolvärmepump
14 800 kr
Beskrivning
Lager rensning av våra poolvärmepumpar Finns LX12 värmepump med titanium värmeväxlare och ett COP-värde över 6,0. Värmepumpen har en screw-in anslutning för enkel vinterstängning och flyttbar kontrollpanel. Väldigt tystgående värmepump med en snygg design av svart UV-stabil ABS kabinett som inte rostar. 7 års kompressorgaranti. Klarar av poolstorlek 5x10x1.5 med pooltak Välj till By-pass, Med en by-passkoppling justerar man flödet in till poolvärmepumpen så att optimal verkningsgrad uppnås. Kan hämtas i Malmö annars till kommer frakten P O K
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Poolteam.se
Pool, pooltak eller spabad? Poolteam.se erbjuder kompletta lösningar till privatpersoner allt från hembesök till hel eller delad entreprenad enligt kundens önskemål. Välkommen till Sveriges största poolbutik!
Mer information hittar du på http://www.poolteam.se