Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 feb. 09:55

Polaris Ranger EV

184 875 kr
(147 900 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Beskrivning
Ranger EV är det ultimata eldrivna fordonet. Kräver nästan inget underhåll, kan arbeta hårdare och går mjukare än något annat elfordon i samma klass. Tyst för jakt och ren för miljön, RANGER EV sätter standarden för eldrivna nyttofordon. Det är inte längre nödvändigt att offra kraft och prestanda när man väljer att köra elektriskt. RANGER EV har en kraftfull elmotor, en lastkapacitet på 454kg och dragkapacitet på 680 kg som gör den kapabel för tuffa uppdrag. - Detta ex: Färg: Avalanche Grey Drifttid: 0h Mätarställning: 0km Registrering: Traktor A Pris ex. moms: 147.900 LAPAB Maskin AB - Polaris Hallstahammar
Säljes av
Lapab Maskin AB
Lapab Maskin ABBesök vår butikssidawww.lapab.com/
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Lapab Maskin AB
Välkommen till LAPAB LAPAB Maskin AB är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet inom skogs-och grönytebranschen. Vi är återförsäljare av Polaris ATV & UTV sedan 1994 och har stor erfarenhet av Polarismaskinerna som passerat genom åren. Vi har en egen serviceverkstad med kunnig personal, allt för att du ska känna trygghet i ditt val av maskin. Välkommen till oss så hjälper vi dig.
Mer information hittar du på http://www.lapab.com/

Fler annonser från Lapab Maskin AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer