Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 jan. 11:16
Pizzaugnar av högsta kvalité med natursten
32 900 kr
Beskrivning
Beställ på www.grillexpert.se och skickar fraktfritt till hela Sverige Jag är den enda som säljer dessa pizzaugnar i hela Norden och köper ni en så kommer ni bli unika pga de massproduceras inte Är ni den sorts av person som bara vill ha det bästa av det bästa ?? Då tittar ni på rätt produkt av stenugn. En helt annan finish än de andra ugnarna och kvalitén på material håller är det bästa Denna stenugn har avtagbara krokar som ni använder er av när ni lyfter in den på plats. Dessa pizzaugnarna är pizzaugnens pizzaugn. Vedeldade Så bara in med ved i den och njut av all matlagning i den. Kanske bredvid er badtunna eller bredvid er utepool ?? Storlekar finns från 110 cm upp till 120 cm men kan även tillverkas i större. Ni bestämmer helt designen på dem men det finns även färdig gjorda modeller på fabriken som är klara för leverans. Vill ni ha rådgivning så tveka inte att ring 042-213800 ORDINARIE PRIS 47900 KR Unikt med denna modell tex är att hela skorstenen eftermonteras av köpare och det gör att problemet med att metallen inte expanderar vid matlagning som då får hela ugnen att spricka. Ensam om detta är DENNA då. Plus högsta klass på finish, material. Frågor ?? Pizzaugn med natursten isolerad av högsta kvalité. 120 cm. Är ni den sorts av person som bara vill ha det bästa av det bästa ?? Då tittar ni på rätt produkt av stenugnarna. En helt annan finish än de andra ugnarna och kvalitén på material håller är det bästa Pizzaugn dubbelisolerad proffsugn vedeldad Ni bestämmer själv vilken storlek ni vill ha men just denna är 110 cm. Kan även specialbeställas i andra storlekar. Beställningsvara, för leveranstider skicka ett mail till oss. 1-3 veckors leveranstid ca just nu.. Vissa modeller kan redan vara färdiga på fabriken för leverans men oftast så görs varje ugn efter varje beställning pga man kan göra de i så olika utföranden. Rekommenderar att lägga till skydd om ni skall ha den utomhus Hela ugnen är handgjord med ren eldfast murbruk Överlägsen Tät Gjord för att motstå höga temperaturer och högre värmeuppehåll. Handgjord solid lera tegel. Isolerad. Förstärkt med en rostfri stålbåge och helt isolerad med keramisk fiberisoleringsfilm Dubbelisolering - Keramisk fiberisoleringsfilm och proprietär mix Armerad platta - Förstärkas. 4 lyftkrokar (avtagbar) Invändig diameter: Alltid ca 20-25 cm mindre än yttermåtten Vikt:700 kg ( beroende på vilken storlek ni väljer )
Säljes av
Fågelskrämma Sverige AB
Fågelskrämma Sverige ABBesök vår butikssidafagelskramma.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Fågelskrämma Sverige AB
Fågelskrämma Sverige AB driver numera www.grillexpert.se / www.tilahome.se / www.skadedjursprodukter.se och den som jag börja med www.fågelskrämma.se Vi utför försäljning, rådgivning och installationer av fågelskrämmor och allt inom fågelskydd och skadedjursprodukter men nu pizzaugn, designmöbler, krukor, musskrämma, råttskrämma, fågelskrämma, markväv, stenugnar, grill, eldstäder,,NU ÄVEN VEDELDAD PIZZAUGN, GRILL, ELDSTAD, DESIGNSOFFA, DESIGN FÅTÖLJ, MUSSKRÄMMA, RÅTTSKRÄMMA, ALLSKRÄMMA, VILTSKRÄMMA, HUNDSKRÄMMA
Mer information hittar du på http://fagelskramma.se/