Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 12:30

PihaPRO® - LAVO badtunna med lock

12 900 kr
Beskrivning
Vår senaste modell LAVO är möjligheternas badtunna. Du kan använda den som fristående tunna precis som den är. Du kan också bygga in den i terrassen eller varför inte göra ett helt unikt vildmarksbad och klä in den med stenar? Badtunnan är lätt vilket gör att du enkelt flyttar den på två vuxna. Du kan alltså använda samma tunna både hemma och på sommarstugan! Trots det förmånliga priset så är det troligen den stryktåligaste tunnan på marknaden! LAVO säljs som ett enkelt gör-det-själv paket där kunden gör hålen för genomföringar och monterar dem samt kopplar in kaminen. Titta också på våra andra färgalternativ och modeller på hemsidan!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Pålgrundarna
PihaPRO är ett ledande finskt varumärke för badtunnor som gjort sig kända för att erbjuda hög kvalitet till förmånliga priser. Badtunnorna levereras direkt från tillverkaren till kunden utan mellanhänder vilket gör att kunden får valuta för pengarna.
Mer information hittar du på http://www.palgrundarna.se

Fler annonser från Pålgrundarna

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer