Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 14:05

PihaPRO® - CITY badtunna PREMIUM

19 500 kr
Beskrivning
Vill du ha en stilig och snygg badtunna? Vill du att den skall vara bra planerad och monteras av de duktigaste montörerna i branschen? Vi som gör PihaPRO®-badtunnorna har de bästa experterna och materialen. Det garanterar dig en fin badtunna som du kan vara stolt över. Våra fabriksleveranser ger dig ett bra pris som en extra bonus. Innertunnan är gjord i lättskött och hygienisk plast. Yttertunnan är laserad trä. Utformningen av bänkarna minimerar vattenåtgången och underlättar rengöring. Spännbanden runt tunnan är i rostfritt stål. Nu under kampanjen också isolering under bänkarna och bakom ryggstöd! Den utvändiga kaminen i marinaluminium är dimensionerad för att snabbt värma upp badvattnet även i sträng kyla. Fronten, luckan och askluckan är i rostfritt stål. Som tillbehör finns ett rejält plastlock som håller för både snö och klättrande barn. Locket är vanligen på under uppvärmningen vilket ytterligare förkortat uppvärmningstiden och minskar vedförbrukningen. Lämplig badtemperatur nås på ca. två timmar (5-37°C). Vi har badtunnor i många olika färger. Titta på hemsidan för mera info. Pris från 19500 kronor. Även avbetalning! KAMPANJ: Beställ nu så får du isolering av tunnan och rostfri front till kaminen på köpet! (värde 2500 sek)
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Pålgrundarna
PihaPRO är ett ledande finskt varumärke för badtunnor som gjort sig kända för att erbjuda hög kvalitet till förmånliga priser. Badtunnorna levereras direkt från tillverkaren till kunden utan mellanhänder vilket gör att kunden får valuta för pengarna.
Mer information hittar du på http://www.palgrundarna.se

Fler annonser från Pålgrundarna

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer