Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 13:27

Partikelfilter / Ablue satser ink ersättningsrör Volvo

Fakta
Modellår
2014
Tillverkad
2014
Beskrivning
Vi har lösningen på problemet med strulande partikelfilter och frekventa regenereringar av partikelfilter på Volvos entreprenadmaskiner. Vi har lösa rör så du slipper förstöra ditt dyra filter. EATS Fel och regenerering. Trasig noxgivare eller adbluepump fixas fort, snabba leveranser i hela Norden. Inga problem med brand eller annat som konkurrenterna har, maskinen kan återställas till orginal. Gör inga dolda omprogrammeringar, vilket gör framtida felsökningar omöjliga. Kontakta oss för mer information! Kontakta oss om du har problem med andra modeller, kan gå lösa! Lösningarna är framtagna för maskiner som ska gå på export, eller där steg 3 inte är ett krav. Körning på svenska vägar är förbjudet med modifierad maskin.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Piteå Motoroptimering
Vi arbetar med alla former av Fordon men är specialiserade på Volvo och Scania lastbilar. Piteå är vår stationeringsort men vi åker runt hela landet vid förfrågningar och kan även rekommendera andra aktörer inom vårt nätverk över hela norden! Vi KAN Adblue system och kan hitta perfekta lösningar oavsett ditt problem och var i landet du finns!
Mer information hittar du på http://www.piteamotoroptimering.se

Fler annonser från Piteå Motoroptimering

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer