Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 jan. 11:55
Parti med Avenbok 70-90cm
200 kr
Beskrivning
100st Avenbok i partier "Carpinus Betulus" 70-90cm auktioneras ut med avslut från 5/1 till 31/1-2019. 100st räcker till att göra en häck som är 20-50 meter lång beroende på vald planteringstäthet. Lägg ett bud idag och gör en bra affär, plantorna levereras direkt hem till dig på angivet leveransdatum, möjlighet till senarelägga leveransen finns. Vi kommer löpande lägga ut auktioner under vintern och våren, vi kommer auktionera ut Thuja, taxus, lagerhägg, avenbok, tall, gran, syrén och andra växter för utomhusbruk. Alla växter kommer från Holland eller är odlade i Sverige och är av absolut högsta kvalité.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Dreamgardens
Vi har alltid plantor för leverans - Välj färdigplanterad häck för smidigaste lösningen på avskärmning och insynsskydd. Mer än 22000 levererade häckar nu sedan 2011. Även odling i egen regi i Sverige med Thujor. Huvudlager i Mjölby, försäljningskontor i Göteborg och Skåne. Vi levererar över hela Sverige
Mer information hittar du på http://www.thujor.se