Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 09:09
Omnia miniugn *KAMPANJ
349 kr
Beskrivning
Omnia Ungen, perfekt för dig som saknar ugn i båten men vill njuta av nybakat bröd på semestern. -Baka bröd och laga ugnsmat direkt på gasolspisen -Enkel att använda och väl beprövad -Rymmer 2 liter Denna lilla praktiska fritidsugn gör att du kan baka bröd och laga ugnsmat direkt på gasolspisen, spritköket eller elplattan utan besvär och utan dyr och utrymmeskrävande ugn. Perfekt för båten, husvagnen, husbilen, campingtältet, fritidsstugan och andra ställen där det saknas ugn.Ugnen består av tre delar som tillsammans ger både över- och undervärme. En finurlig konstruktion som är enkel att använda och väl beprövad. Ugnen är i första hand gjord för öppen låga men fungerar även på elplatta. Fast då får man räkna med 25-50% längre tid. Formen ser ut som en sockerkaksform och i den lägger man ingredienserna. Den rymmer 2 liter och är av aluminium. Formen ska vara väl smord och vid bak ska den också vara bröad. Underdelen är gjord av rostfritt stål och ska placeras med centrumhålet rakt över lågan. Locket är tättslutande med små ventilationshål och tillräcklig höjd så att kakor och bröd kan jäsa ordentligt.
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid pengar som skall sättas in på private bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
Skeppamarin.se
Välkommen till SKEPPA MARIN & SPORTFISKE! Din butik för båttillbehör, marin-konfektion, presentartiklar och fiskeutrustning. Allt för marin fritid helt enkelt. -Fraktfritt över 500:- -Certifierad Trygg E-handel -Snabba leveranser -Över 120 år i branschen
Mer information hittar du på http://www.skeppamarin.se