Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 nov. 22:08

Omega Seamaster Diver 300M Grå 42mm Fullset

47 999 kr
Beskrivning
Omega Seamaster Diver 300M Master Chronograph 42mm Artnr: 210.30.42.20.06.001 Den gråa urtavlan är smyckad med ett lasergraverat vågmönster, blåa indexmarkörer och skeletterade visare rikligt fyllda med krispigt vit Super-LumiNova. På den robusta boetten återfinns en vridbar, reptålig keramisk ring och genom safirglaset på baksidan kan precisionsverket kaliber 8800 beskådas. Vid beställning hör av er via mail eller någon av våra sociala medier, @klocksajten. Vi finns på instagram och facebook. Betalningar sker enkelt via Klarna, Swish eller PayPal, det som passar er bäst helt enkelt!
Säljes av
Klocksajten Nordic
Klocksajten NordicBesök vår butikssidaklocksajten.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Klocksajten Nordic
Hos oss på Klocksajten kan du förvänta dig professionell personal som finns här för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar. Vi har herrklockor och damklockor till oslagbara priser. Vi har märken så som Rolex, Omega, Tissot och Longines. Snabba leveranser, fördelaktiga och trygga betalmetoder men kanske viktigast av allt - till det bästa priset!
Mer information hittar du på http://klocksajten.se

Fler annonser från Klocksajten Nordic

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer